12 PDU-uri gratuit – 1 Noiembrie 2012

International Institute for Learning organizează de câțiva ani un eveniment global numit “International Project Management Day – Power of the Profession“. In acest an, sesiunea este planificata pentru data de 1 noiembrie, începând cu ora 2:00 AM CET și consta în livrarea gratuita prin intermediul virtual (internet) a unor prezentări video cu subiecte din domeniul managementului de proiect.

Linkul de inscriere si de access pentru 2012 este:
http://events.unisfair.com/rt/IIL~IPMD2012.

Pentru majoritatea noastră va fi destul de dificil de a accesa evenimentul în timp real (deși acest lucru are avantajul interacțiunii cu cei ce susțin prezentările, precum și cu alți PMi din toată lumea); exista însa posibilitatea vizualizării și descărcării conținutului în mod “on-demand”, în sensul ca materialele vor fi disponibile celor înregistrați la eveniment pe o perioada de 30 zile după data de 1 noiembrie.
Din experiența anilor precedenți, pot spune ca participarea a meritat, nu doar prin prisma obținerii PDU-urilor gratis, dar și pentru calitatea deosebita a materialelor prezentate (în speciale sesiunea Dr-ului. Harold Kerzner despre metrici).

Rating: 5.0/5. From 6 votes.
Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *